Over ons

Sasa lounge heeft een nieuw concept gelanceerd in de havenkom van Almere Haven.

Na 15 jaar, een begrip te zijn geweest in Flevoland onder de naam Japans restaurant SENSEI, dopen wij de huidige naam onder bij de ons bestaande mediterrane restaurant Sasa Lounge gevestigd 3 deuren verder

Sasa lounge Restaurant onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van de Japanse en Mediterrane gerechten en door de uitstekende service. Dit allemaal voor een betaalbare prijs. Sasa lounge biedt grote keuzemogelijkheden uit een uitgebreid menukaart.

De gasten genieten van hun gerechten door plaats te nemen in het restaurant of op het terras aan de haven. De keuze is aan u!

Wilt u liever thuis van uw eten genieten? Dat kan! Bij Sasa Lounge is het afhalen van gerechten mogelijk. Tel 036-5215761.

Het nieuwe concept behelst de introductie van Japanse gerechten. Deze werd voorheen verzorgd door Sensei en later door Okasan. Dit restaurant was twee deuren verderop gevestigd. Sasa lounge is een restaurant met mediterrane en een Japanse keuken.

We maken echt eten met de hand, vers op bestelling.
Het is niet de snelste manier, maar wel de juiste manier.

 

Of we het nu tapas, antipasti, hors d’oeuvres of mezzes noemen. In alle gevallen gaat het om voor-/tussengerechtjes die samen een geheel vormen. Met als resultaat een aantrekkelijke maaltijd samengesteld uit verschillende smaakvariëteiten. Een culinaire reis die de zintuigen prikkelt en u langs een aantal landen rondom de Middellandse Zee en Japan meeneemt.